Dio od
Ima dijelove
Mogućnost korištenja alternativnih izvora bjelančevina u hranidbi životinja : The possibility of alternative protein sources use in animal feeding / Ana Matin, Tugomir Majdak, Zlatko Janječić, Mateja Grubor.Nutrient content and fermentation characteristics of ensiled Italian ryegrass and winter cereal mixtures for dairy cows : Sadržaj hranjivih tvari i značajke fermentacije siliranog talijanskog ljulja i zimskih smjesa žitarica za mliječne krave / Worku Alamayehu, Róbert Tóthi, Lȧszlo Kacsala, György Bȧzȧr, Tamȧs Tóth, Szilvia Orosz, Hedvig Fébel.Quality of the ewes' milk as a raw material in the dairy industry in the Republic of North Macedonia : Kvaliteta ovčjeg mlijeka kao sirovine u mliječnoj industriji u Republici Sjevernoj Makedoniji / Gordana Dimitrovska, Aleksandra Grozdanovska, Vesna Karapetkovska-Hristova, Borche Makarijoski, Katerina Bojkovska.Utjecaj sustava držanja i tjelesnih masa crnih slavonskih svinja na mesnatost i kvalitetu mesa : Influence of the keeping system and body weight of the Black Slavonian pigs on meatiness and meat quality / Đuro Senčić, Danijela Samac, Ivan Radić.Važnost selena u hranidbi kokoši nesilica : Importance of selenium in hens feeding / Zlata Kralik, Manuela Grčević, Gordana Kralik, Danica Hanžek.