Naslovnica
Zbirke
Tematski portali
Hrvatski arhiv weba
Stare hrvatske novine
Stari hrvatski časopisi
Nacionalni repozitorij završnih radova
Nacionalni repozitorij disertacija
Glagoljica.hr
Znameniti.hr
Pisati slobodno
Kultura voli prirodu
Virtualne izložbe
Razvoj
O portalu
Povratak
Croatian journal of food science and technology : a publication of the Faculty of Food Technology Osijek : 13,1(2021) / editor-in-chief Jurislav Babić.
Impresum
Osijek : Faculty of Food Technology Osijek, 2021.
Suradnik
Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
Materijalni opis
1 online jedinica građe.
Brojčani podaci
Vol.13,no.1(2021).
Učestalost
polugodišnje
Mjesto
Osijek
Nakladnik
Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
Godina
2021.
Vrsta
časopisi
neomeđena građa
TEXT
izvorno digitalna građa
Format
application/pdf
Jezik
hrvatski
engleski
Prava
Zaštićeno autorskim pravom
Zbirka
Obvezni primjerak Digitalne zbirke Croatica
ISSN
1848-9923
DOI
10.17508/CJFST
NSK ID
000845088
UDK
664
(051.034)
Dio od
Croatian journal of food science and technology : a publication of the Faculty of Food Technology Osijek / editor-in-chief Jurislav Babić.
Više
Open toolbar
Pristupačnost
Povećaj tekst
Smanji tekst
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Negativni kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtaj poveznice
Čitljiv font
Vrati na zadano