Naslovnica
Zbirke
Tematski portali
Hrvatski arhiv weba
Stare hrvatske novine
Stari hrvatski časopisi
Nacionalni repozitorij završnih radova
Nacionalni repozitorij disertacija
Glagoljica.hr
Incunabula Croatica
Znameniti.hr
Pisati slobodno
Kultura voli prirodu
Virtualne izložbe
Razvoj
O portalu
HR
Hrvatski (HR)
English (EN)
Povratak
Croatian journal of food science and technology : a publication of the Faculty of Food Technology Osijek : 15,2(2023) / editor-in-chief Jurislav Babić.
Impresum
Osijek : Faculty of Food Technology Osijek, 2023.
Suradnik
Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
Materijalni opis
1 online jedinica građe.
Brojčani podaci
Vol.15,no.2(2023).
Učestalost
polugodišnje
Mjesto
Osijek
Nakladnik
Prehrambeno-tehnološki fakultet (Osijek)
Godina
2023.
Vrsta
časopisi
neomeđena građa
TEXT
izvorno digitalna građa
Format
application/pdf
Jezik
hrvatski
engleski
Prava
Zaštićeno autorskim pravom
Pristup
Slobodan pristup
Zbirka
Obvezni primjerak Digitalne zbirke Croatica
ISSN
1848-9923
DOI
10.17508/CJFST
NSK ID
000845088
NBN.HR
NBN: urn:nbn:hr:238:588742
UDK
664
(051.034)
Dio od
Croatian journal of food science and technology : a publication of the Faculty of Food Technology Osijek / editor-in-chief Jurislav Babić.
Više
Open toolbar
Pristupačnost
Povećaj tekst
Smanji tekst
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Negativni kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtaj poveznice
Čitljiv font
Vrati na zadano