Differentiation of Bicep femoris and Semimembranosus muscles of smoked dry-cured ham by quality parameters / Nives Marušić Radovčić, Ana Mikulić, Martina Turk, Helga Medić.
Influence of different pig genotype on aroma, colour and fatty acid composition of smoked dry-cured ham / Nives Marušić Radovčić, Ivna Poljanec, Petra Vidinski, Katarina Novina, Helga Medić.
Količina dodane vode u mesu peradi s hrvatskog tržišta / Nina Kudumija, Dražen Cerjanec, Lidija Mandić Graonić, Helga Medić, Lidija Dergestin Bačun, Tina Lešić, Jelka Pleadin.
The effect of high pressure treatment on the quality of chicken breast meat / Nives Marušić Radovčić, Damir Ježek, Ksenija Markov, Jadranka Frece, Duška Ćurić, Helga Medić.
Usporedba dviju metoda za određivanje udjela masti i sastav masnih kiselina utrajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta / Nives Marušić Radovčić, Hedviga Planinčić, Helga Medić.