Dio od
Ima dijelove
Količina dodane vode u mesu peradi s hrvatskog tržišta / Nina Kudumija, Dražen Cerjanec, Lidija Mandić Graonić, Helga Medić, Lidija Dergestin Bačun, Tina Lešić, Jelka Pleadin.Količina šećera u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta / Darja Katulić, Mladenka Malenica Staver, Jadranka Frece, Ksenija Markov, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Greta Krešić, Lidija Dergestin Bačun, Tina Lešić, Jelka Pleadin.Nutritivna vrijednost suhih šunki i pršuta / Đuro Senčić, Danijela Samac.Reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe kivija / Tihomir Moslavac, Ante Pazman, Mario Jakobović, Tajana Vukina.The effect of technological procedure of making burgers on their physico-chemical parameters and sensory properties / Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Gregor Sok, Lea Demšar.