Dio od
Ima dijelove
Klaoničko iskorištenje i kvaliteta mesa kopuna hibridne linije Hubbard tovljenih hranom obogaćenom glinom / Damir Alagić, Lidija Kozačinski, Tatjana Tušek, Željka Cvrtila, Đurđica Kalember, Jelka Pleadin, Marijana Vrbančić, Marija Meštrović, Dejan Marenčić, Vedran Nervo.
Microbiological quality of fresh chicken meat products from different farms / Merjem Mlaćo, Adis Mukača, Nirves Bulaja, Elvedin Borić, Sanin Tanković.
Mikrobiološka ispravnost proizvoda od svježeg pilećeg mesa porijeklom s različitih farmi / Merjem Mlaćo, Adis Mukaća, Nirves Bulaja, Elvedin Borić, Sanin Tanković.
Povezanost stresa svinja s kvalitetom njihova mesa / Đuro Senčić, Danijela Samac.
Religious slaughter in European union : short review / Martin Dobeic.
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu / glavna i odgovorna urednica, editor-in-chief Katarina Lučić.