Application of NIR spectroscopy in gluten detection as a cross-contaminant in food / Marija Radman, Tamara Jurina, Maja Benković, Ana Jurinjak Tušek, Davor Valinger, Jasenka Gajdoš Kljusurić.
Nutritional status of hemodialysis patients / Ines Panjkota Krbavčić, Ivica Vrdoljak, Martina Bituh, Ivana Rumora Samarin, Anja Vukomanović, Mia Duvnjak.
Utjecaj pripremnih tehnika i termičkih postupaka procesiranja na sadržaj ostataka pesticida u namirnicama / Marina Miletić, Teuta Murati, Ada Puntarić, Nina Bilandžić, Ivana Kmetič.
Utjecaj ultrazvuka i visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva sojinog mlijeka kao baze za pripravu napitaka / Tomislav Bosiljkov, Domagoj Kurtoić, Sven Karlović, Mladen Brnčić, Filip Dujmić, Marko Marelja, Marko Škegro, Damir Ježek.
Voće i povrće kao biokatalizatori za dobivanje kiralnih spojeva / Karla Hanousek Čiča, Jasna Mrvčić, Damir Stanzer, Tamara Jakovljević, Ivana Radojčić Redovniković.