Prikazano 1-4 od 4 zapisa
Faseta
Effects of iodized salt on the physico-chemical parameters and the sensoryproperties of dry-cured pork loin   / Mateja Lušnic Polak, Tomaž Polak, Urška Dolhar, Lea Demšar.
Effects of iodized salt on the physico-chemical parameters and the sensoryproperties of dry-cured pork loin / Mateja Lušnic Polak, Tomaž Polak, Urška Dolhar, Lea Demšar.
2
Usporedba dviju metoda za određivanje udjela masti i sastav masnih kiselina utrajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta   / Nives Marušić Radovčić, Hedviga Planinčić, Helga Medić.
Usporedba dviju metoda za određivanje udjela masti i sastav masnih kiselina utrajnim mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta / Nives Marušić Radovčić, Hedviga Planinčić, Helga Medić.
3