Naslovnica
Zbirke
Tematski portali
Hrvatski arhiv weba
Stare hrvatske novine
Stari hrvatski časopisi
Nacionalni repozitorij završnih radova
Nacionalni repozitorij disertacija
Glagoljica.hr
Znameniti.hr
Pisati slobodno
Kultura voli prirodu
Virtualne izložbe
Razvoj
O portalu
Probrano po:
Improvement of nutritional, functional and pasting properties of long and short local rice grains during germination / Folasade Makinde, Damilola Olmori.
CL:10001
Prikazano 1-1 od 1 zapisa
Faseta
Lista
Mreža
Po stranici: 30
10
25
50
100
A->Z
A->Z
Z->A
Croatian journal of food science and technology : a publication of the Faculty of Food Technology Osijek : 12,2(2020) / editor-in-chief Jurislav Babić.
Naslov
Croatian journal of food science and technology : a publication of the Faculty of Food Technology Osijek : 12,2(2020) / editor-in-chief Jurislav Babić.
Impresum
Osijek : Faculty of Food Technology Osijek, 2020.
Zbirka
Obvezni primjerak Digitalne zbirke Croatica
Vrsta publikacije
časopisi
neomeđena građa
Prava
Zaštićeno autorskim pravom
1
Open toolbar
Pristupačnost
Povećaj tekst
Smanji tekst
Sivi tonovi
Visoki kontrast
Negativni kontrast
Svijetla pozadina
Podcrtaj poveznice
Čitljiv font
Vrati na zadano